010 737 1339

info@heisa.nl

Van Douglashout kiest Heisa als vaste marketingpartner

Een aantal jaren geleden stond heel social media vol met steigerhouten meubels, tuinsets, vloeren en zelfs muurbekleding. Een ware trend, want daadwerkelijk alles werd in die periode van steigerhout gemaakt.

De vaste marketingpartner
Deze ‘steigerhout-gekte’ heeft nu plaatsgemaakt voor een nieuwe trend, namelijk Douglashout. Douglashout is steviger, duurzamer en daarmee ook milieuvriendelijker. Alle eigenschappen om vandaag de dag een succes te worden. Dit zag VanSloophout.com (het moederbedrijf achter Van Douglashout) ook in en daarom zijn wij gevraagd om een nieuwe webshop te bouwen en de gehele marketing van de webshop op ons te nemen.

Tijdens een strategische sessie hebben we bepaald hoe we Van Douglashout willen gaan positioneren tussen de al bestaande concurrenten en met welke middelen we dit gaan doen. We zijn nu eerst bezig met de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en webshop en starten snel met het vormgeven van alle andere marketingmiddelen, zoals Google optimalisatie, een social media strategie en het opbouwen van een mailinglijst. Onze handen jeuken om van Van Douglashout een succes te maken!

Vragen over dit project?

Bel 010 - 737 1339 of neem contact op