010 737 1339

info@heisa.nl

Foutloos Rekenen

Alle kinderen uit groep 6,7 en 8 foutloos leren rekenen

Kinderen die met een rekenachterstand de basisschool verlaten, lopen bij veel vakken op de middelbare school tegen een probleem aan. Dat kan nadelige gevolgen hebben voor de latere beroepskeuze. Daarom kijken veel ouders, en zelfs docenten naar alternatieve lesmethoden om kinderen uit groep 6,7 en 8 foutloos te leren rekenen.

Bekijk website

Werkzaamheden

Ontwerp & ontwikkeling
Responsive websites
Optimalisatie & ondersteuning

Unieke lesmethode

De wiskundigen van het bedrijf Foutloos Rekenen bedachten een simpele en effectieve lesmethode, die nu door honderden kinderen en zelfs docenten in heel Nederland wordt gebruikt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En wat moet je daarvoor doen?

Overtuiging is key

Bij de start van het project was er één ding zeker; De wiskundigen van Foutloos Rekenen waren er 100% van overtuigd dat de door hun ontwikkelde lesmethode kinderen verder zou helpen. Het succes van Foutloos Rekenen werd namelijk ondersteund door tientallen positieve recensies van zowel kinderen en ouders, als docenten. Zo’n overtuiging is een goed begin.

Samen met Foutloos Rekenen planden we een dagdeel in om strategisch te kijken naar alle mogelijkheden die we hadden om de lesmethode te promoten. Na de strategische sessie hadden we een overzicht met kansen, mogelijkheden en valkuilen. Dat gaf ons een goede toekomstvisie op hoe we de lesmethode van Foutloos Rekenen wilden gaan verkopen. Omdat Foutloos Rekenen de methode via de radio bekend wilde maken, vervulden wij eerst een adviserende rol in de uiteindelijke ontwikkeling van de radiospot.

Wij maakten een efficiënte website

Om de grote verwachte aantallen geïnteresseerden die van de radiospot hadden gehoord uiteindelijk klant te maken, hebben wij een conversiegerichte website ontwikkeld. Het idee van de website was om met verschillende overtuigingsprincipes de ouders van de kinderen te motiveren om een gratis proefles aan te vragen. Een gratis proefles leek namelijk het beste middel om de ouders het positieve effect van bijscholing in te laten zien om daarna klant te laten worden.

De unieke lesmethode in combinatie met een overtuigende website en klantreis bleek een groot succes. De aanvragen stroomden binnen en de website van Foutloos Rekenen bleek een efficiënt middel om bezoekers op een efficiënte manier klant te maken.

Vragen over dit project?

Bel 010 - 737 1339 of neem contact op