010 737 1339

info@heisa.nl

Franklin Offshore

De one-stop-shop in de grootste haven van Europa


Met een toplocatie in de grootste haven van Europa, biedt Franklin Offshore Europe vanaf de RDM met een
one-stop-shop een combinatie van aanlegmogelijkheden en de leveringen van producten, diensten en logistiek. Bij zo’n groots bedrijf hoort natuurlijk een grootse website, dus daar zijn we mee aan de slag gegaan. De duidelijke interface en goede foto’s vallen direct op en de focus lag bij dit project op cross-selling.

Op de oude website was niet duidelijk dat klanten meerdere diensten tegelijk konden afnemen, dus bedachten wij een manier om het one-stop-shop concept op een duidelijke manier te communiceren, waarbij het meteen duidelijk is dat wanneer je product A afneemt, product B interessant voor je kan zijn. Naast dat het one-stop-shop concept een rode draad door de nieuwe website van Franklin Offshore is, wilde het offshore bedrijf ook online meer zichtbaar zijn. Belangrijk was dus dat nieuwsitems een prominente plek op de website kregen en direct vanaf de website gedeeld kunnen worden op social media platformen, zoals LinkedIn en Facebook. Ook hierin hebben wij het bedrijf uitgebreid geadviseerd en ondersteunen wij Franklin Offshore doorgaans met teksten schrijven.

Naast de recente oplevering van de compleet vernieuwde website verzorgen we al jaren veel van de project fotografie voor Franklin Offshore Europe.

 

Bekijk website

Werkzaamheden

Responsive websites
Optimalisatie & ondersteuning
WordPress maatwerk websites
Fotografie
Ontwerp & ontwikkeling

Vragen over dit project?

Bel 010 - 737 1339 of neem contact op