010 737 1339

info@heisa.nl

N&I Professional Services

De wereld van de ICT begrijpbaar maken

Met meer dan 35 jaar ervaring in de ICT, is er niks wat N&I op het gebied van ICT niet weet. Heb je problemen met je server, wil je een nieuw netwerk laten aanleggen of wil je gewoon advies? dan is N&I de juiste partij. Als je al jaren midden in de ICT wereld zit is het lastig om vaktaal te vermijden; je verdwaalt al snel in technische termen die je klanten niet begrijpen. Bedrijven schrikken hierdoor af en weten niet waarom ze voor N&I moeten kiezen. Maar hoe zorg je er voor dat potentiële klanten zonder ICT kennis begrijpen wat je doet? Wij zijn deze uitdaging aangegaan.

Om te begrijpen wat voor bedrijf N&I is en wat ze doen hebben we een strategische sessie georganiseerd waarbij we samen met N&I de doelgroep, concurrenten, klanten, missie en visie in kaart hebben gebracht. Door deze strategische sessie weten wij precies hoe we N&I t.o.v. de concurrentie online in de markt moeten zetten. We moeten zorgen dat de ICT begrijpbaar wordt voor iedereen en dat potentiële klanten weten wat een ICT bedrijf doet, zonder gebruik te maken van moeilijke vaktermen waar niemand op zit te wachten.

Vanuit deze basis hebben wij een nieuwe huisstijl en website ontwikkeld, die in begrijpbare taal uitlegt wat N&I doet en wat het voor bedrijven kan betekenen, zonder afbreuk te doen aan hun jarenlange ervaring en expertise. En het belangrijkste.. wat voor problemen het voor bedrijven oplost.

Bekijk website

Werkzaamheden

Positionering
WordPress maatwerk websites
Responsive websites
Ontwerp & ontwikkeling
Visitekaartjes
Logo
Huisstijl ontwikkeling
Briefpapier
Teksten schrijven / Copywriting

Vragen over dit project?

Bel 010 - 737 1339 of neem contact op