010 737 1339

info@heisa.nl

Unilash

Experts in het vastzetten van stukgoederen en projectladingen

Elke dag worden er miljoenen ladingen via de zee vervoerd. Om al die ladingen veilig van A naar B te krijgen, moeten ze zeevast gezet worden. Dat wordt gedaan door ervaren professionals met de hulp van zware en ruwe materialen. Niet alleen Matrans is hier groot in, maar ook Unilash.

Bekijk website

Projectladingen en stukgoederen

Het grote verschil tussen Matrans en Unilash is dat Unilash zich in het verleden heeft gespecialiseerd in stukgoederen en projectladingen. Hierbij moet gedacht worden aan personenwagens, vrachtwagens en jachten, maar ook grotere ladingen als bijvoorbeeld transformatoren, generatoren of boegschroeven. Alles wordt zorgvuldig vastgezet op schepen, in containers en op flatracks om een veilige overtocht te garanderen.

Veiligheid in identiteit en imago

Wanneer je met zulk groot materiaal werkt, is de veiligheid van de kadewerkers, de scheepsbemanning en andere havenarbeiders enorm belangrijk. Dat veiligheid bij Unilash hoog in het vaandel staat, blijkt ook uit het feit dat elk personeelslid de nodige (bij)scholing en trainingen krijgt voordat zij aan het werk mogen. Dit veilige imago wilde Unilash ook voortzetten op een nieuwe website door de certificaten een prominente plek te geven. De oude website was niet meer mobiel vriendelijk en ook niet meer representatief genoeg. Wij ontwikkelden daarom een hele nieuwe website waar Unilash weer jaren mee vooruit kan.

Vragen over dit project?

Bel 010 - 737 1339 of neem contact op