010 737 1339

info@heisa.nl

De Verkeersonderneming

Samen houden wij de regio bereikbaar

De verkeersonderneming is van samenwerking tussen gemeente Rotterdam en Metropoolregio Rotterdam Den Haag, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf Rotterdam en zet zich al jaren in om de bereikbaarheid in regio Rotterdam te verbeteren. Zij doen dit onder andere door innovatieve oplossingen te ontwikkelen en uit te voeren in en rondom de regio.

Bij zo’n grote organisatie, met ambitieuze doelen, hoort natuurlijk een flexibele website. De vraag was een duidelijke website met structuur. Een plek waar de bezoeker snel kan vinden waar hij of zij naar op zoek is en de informatie op een rustige manier tot zich kan nemen.

We hebben een fris en dynamisch nieuw ontwerp neergezet waar de focus ligt op grote afbeeldingen in combinatie met leesbare teksten. Een harde eis was namelijk dat er een opzet ontwikkeld werd waar mensen met dyslexie ook gemakkelijk mee uit de voeten kunnen. Na verschillende gebruikerstesten zijn wij tot een website gekomen waar zowel mensen met als zonder dyslexie zich prettig bij voelen. Een win-winsituatie.

Bekijk website

Werkzaamheden

Responsive websites
WordPress maatwerk websites
Ontwerp & ontwikkeling
Hosting & service
E-mail marketing

Vragen over dit project?

Bel 010 - 737 1339 of neem contact op